Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 30 g botter
• 30 ml (2 e) olyfolie
• 1 ui, fyn gekap
• 3 knoffelhuisies, fyn gekap
• 2 rooi brandrissies, fyn gekap
• sout en gemaalde swartpeper
• 900 g / 1 kg lamslewer, opgesny in dik skywe
• 60 ml (¼ k) sjerrie (medium cream)
• 250 ml (1 k) room
• hand vol pietersielie, gekap
1 Verhit die botter en olyfolie oor ’n hoë hitte in ’n pan.
2 Braai die ui, knoffel en brandrissies vir 2 min. daarin.
3 Voeg die lewer by en geur met sout en swartpeper. Braai vir 3-5 min. of tot amper gaar.
4 Voeg die sjerrie by en laat prut vir 1 min. Voeg die room by en laat prut vir nog 2-3 min. of totdat die room effens afgekook het.
5 Trek van die hitte af en sit voor met vars pietersielie en Franse brood om deur die sous te trek.
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.