Slaai met vrugte, parmaham & fetakaas Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients Slaaisous • 1 k (250 ml) vars kruisement • ½ k (125 ml) olyfolie • 10 ml vars knoffel, fyngekap • 15 ml witwynasyn • 10 ml heuning • knypie sout Slaai • 6 lappies parmaham • ½ spanspek, afgeskil en in wiggies gesny • 1 avokado, geskil en in skyfies gesny • 200 g waatlemoen, geskil en in blokkies gesny • 200 g fetakaas, verbrokkel • 50 g pistasieneute, uit die dop • ½ rooi-ui, geskil en in dun skyfies gesny • ’n hand vol vars basiliekruid • ’n hand vol vars kruisement Instructions Bring water in ’n middelslagkastrol tot kookpunt. Dompel die kruisementblare vir sowat ’n minuut in die kokende water, dreineer en sit in yswater. Dreineer en druk die oortollige water uit. Verwerk die kruisement en die olie in ’n voedselverwerker tot fyn. Gooi deur ’n sif. Meng die kruisementolie met die knoffel, witwynasyn en heuning. Hou eenkant. Draai ’n skyfie parmaham om elke spanspekskyf en pak dit op ’n dienbord. Pak skyfies avokado tussenin en strooi die res van die bestanddele oor die spanspekskywe. Sit met die kruisementslaaisous voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Lees ook: Oosterse waatlemoenslaai
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings “Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar