Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Slaaisous
45 ml (3 e) olyfolie
30 ml (2 e) balsemiekasyn
5 ml (1 t) Franse mosterd (Dijon-mosterd)
1 knoffelhuisie, gekneus en fyn gekap
sout en peper
Tabasco-sous (opsioneel)
Slaai
2 avokadopere, ontpit, geskil en in skywe gesny
30 ml (2 e) suurlemoensap
12 gaar baba-aartappeltjies, middeldeur gesny
12 kersietamaties, middeldeur gesny
1 groen soetrissie, ontpit en in repies gesny
1 rooi soetrissie, ontpit en in repies gesny
blaarslaai van jou keuse – ons het bindslaai (cos lettuce gebruik)
12 olywe, ontpit
1 klein pers ui, fyn gekap
1 Maak eers die slaaisous deur al die bestanddele te meng. Hou eenkant.
2 Sprinkel ’n bietjie suurlemoensap oor die avokadoskywe om verbruining te voorkom.
3 Meng al die ander bestanddele liggies in ’n mengbak.
4 Rangskik die slaaiblare op ’n slaaibord en skep die res van die slaaibestanddele bo-op. Geur na smaak met sout en peper en selfs hande vol vars kruie soos grasuitjies en pietersielie. Giet die slaaisous oor en sit voor.
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.