Resep deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Genoeg vir 6-8 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
1kg baba-aartappels, gekook, afgekoel & gehalveer
¼ koppie (60 ml) roomkaas
½ koppie (125 ml) dubbelroom gewone jogurt
¼ koppie (60 ml) mayonnaise
2 hardgekookte eiers, fyn gekap
¼ koppie (60 ml) agurkies, gekap
Vars gedrukte suurlemoensap
Seesout & varsgemaalde swartpeper, na smaak
Vars basiliekruidblare, om voor te sit
1. Voeg die gehalveerde baba-aartappels in ‘n groot mengbak.
2. Meng die roomkaas, jogurt en mayonnaise in ‘n kleiner mengbak. Meng goed totdat die slaaisous glad is.
3. Voeg die slaaisous by die aartappels, saam met die gekapte eier, agurkies en vars suurlemoensap. Geur goed met seesout en varsgemaalde swartpeper.
4. Sprinkel met vars basiliekruid voor opdiening.
Lees ook: Gevriesde druiwe-, kiwi-, okkerneut- en heuning-jogurt-skerwe
Hoe gedrukte foto’s jou kind se waarde bevestig versorg deur Mariette Snyman. Foto's Pexels “Gedrukte…
JY KAN jou seer keel en koors self dokter én stukke beter voel. Ons wys…
Woorde en foto’s: Clifford Roberts Ek wil glo dat, soos ek, elke nuwe staptog met…
As jy nie die konsep ken nie, stel ons jou graag daaraan bekend: Dis ’n…
rooi rose intekening Teken in of hernu jou intekening op die gedrukte weergawe vir net…
Dié toekennings, wat deur Screen International aangebied word, word op 20 Mei 2024 in Cannes, Frankryk, uitgedeel.…
Hierdie webwerf gebruik koekies.