Chia is ’n wondersaadjie en ’n baie goeie bron van kalsium, kalium en omega-3. Chia beskerm die hart deur inflammasie, bloeddruk en cholesterol in toom te hou. Die saadjies kan op dieselfde manier as sago gebruik word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Lees ook: Chia-en-suurlemoen-roomys met volgraan-wafeltjies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }• 250 ml chiasaad
• 650 ml klapperroom
• 45 ml (3 e) heuning
• knypie sout
• 10 ml (2 t) vanieljegeursel
• 250 g aarbeie
• 125 g bloubessies
• 10 g Erythritol
• 500 g kersies, middeldeur gesny en ontpit
• 125 g mascarpone-kaas
• 125 ml (½ k) room
1 Meng die chiasaad, klapperroom, 30 ml heuning, sout en vanielje in ’n mengbak. Hou eenkant.
2 Meng die aarbeie, bloubessies en Erythritol in ’n mengbakkie en verwerk met ’n handmenger tot glad.
3 Skep die vrugtesous in vier 250 ml-bakkies.
4 Vul met die chiasaadmengsel en kersies. Sit vir 4 uur of oornag in die yskas.
5 Klits die mascarpone, room en res van die heuning tot lig en donsig.
6 Skep op die poedinkies.
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.