Recipe Vickie de Beer. Image Neville Lockhart
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Espresso cupcakes
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Replace the cacao with 1 tbsp. coffee powder.
Icing: Heat 250 ml castor sugar, 60 ml (1/3 cup) orange juice, the grated rind of 1 orange, 3 ml cream of tartar and 30 ml (2 tbsp.) orange liqueur and stir until the sugar is dissolved.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Bring to the boil. Decrease the heat and simmer for 3 min.
Beat 3 egg whites until it forms soft peaks. Add the syrup in a thin stream while beating the mixture. Beat until thick and creamy. Scoop over the cupcakes.
Soos in die eerste aflewering van Kokkedoor Vuur & Vlam in 2023, moet deelnemers vanjaar…
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Hierdie webwerf gebruik koekies.