Hoe om vars blomme as versiering te gebruik deur Vickie de Beer. Foto’s: Lee Schwagele van CRPhotographic
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Ons sien nou meer en meer dat troukoeke en spesiale koeke met vars blomme getooi word.
Blomkunstenaar Marida Steyn van Paradiso Flowers gee vir ons haar topwenke om koeke met blomme te tooi:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Blomme word nie regtig met gifstowwe bespuit nie so dit is nie nodig om dit af te spoel voor dit gebruik word nie.
Laat die blomme die vorige dag in diep water staan om goed te drink sodat hulle langer hou.
Sny die stele kort en draai bloemisteband, kleefplastiek of foelie om die steel sodat dit nie met die koek in aanraking kom nie.
Druk baie dun bloemistedraad in die afgesnyde steeltjies as jy die blommetjies regop wil laat staan op die koek.
Maak seker jy gebruik nie giftige blomme nie (kyk op die Internet). Blomme met slymerige sap is dikwels giftig. Jy kan hulle steeds gebruik, draai net goed toe met kleefplastiek sodat dit nie aan die versiersuiker raak nie.
Probeer hierdie heerlike resep: Sitrus-amandel-en-lemoenbloeiselkoek met mascarpone
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.