Pampoenslaai met dennepitte en radicchio-slaai

Slaaisous
Dieselfde as vir die Franse boontjieslaai. Kry die resep hier

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Slaai
• 6-8 ongeskilde pampoenskywe, pitte uitgekrap
• 30 ml (2 e) olyfolie
• sout en gemaalde swartpeper
• ’n groot hand vol slaaiblare, soos radicchio, roket en babaspinasie
• 80 ml (¾ k) dennepitte, liggies gerooster
• 250 ml (1 k) parmesaanskaafsels

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

1 Voorverhit die oond tot 200 °C.
2 Meng die slaaisousbestanddele en hou eenkant.
3 Pak die pampoenskywe op ’n groot bakplaat. Verf met olie en geur met sout en peper.
4 Rooster vir 30-35 min. tot sag en gekaramelliseer.
5 Pak die skywe op ’n groot bord. Skep die slaaiblare in die sekel van elke skyf.
6 Skep die slaaisous, dennepitte en parmesaan oor en sit voor.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Geniet serums met African Extracts-rooibosvelsorg wat jou vel red

Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…

1 week Gelede

Juanita du Plessis is terug met ‘n nuwe enkelsnit op haar verjaardag!

Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…

1 week Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met die musiekgroep Posduif oor hul nuwe album

Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…

1 week Gelede

10 redes waarom jy die Mei-uitgawe van rooi rose móét lees!

Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika-  …

1 week Gelede

Hoe om jou wit tekkies te was

Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…

1 week Gelede

As die onheil jou tref

Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…

1 week Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.