Haar resepteboek Marinda se koskas bevat resepte vir lipleklekker kos wat jy in ’n japtrap kan berei sonder fieterjasies of vreemde bestanddele. Die resepte is in eenvoudige taal geskryf vir elke dag se gebruik, vir elke kosliefhebber.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }1 gaar hoender, ontbeen en gevlok
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }1 groot pak kaas-en-uie-aartappelskyfies, gekrummel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }250 ml gaar rys
2 pakkies hoendersoppoeier
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }850 ml melk
125 ml mayonnaise
Lees ook: Spek-en-eier-pasta
1. Voorverhit oond tot 180ᵒC.
2. Meng hoender, helfte van skyfies en rys en skep in oondbak.
3. Meng soppoeier, melk en mayonnaise en giet oor hoender. Strooi orige fyn skyfies bo-oor.
4. Bak vir 30 minute tot gaar. Sit met slaai voor.
Marinda Engelbrecht is ’n voorslag in die kombuis en hou nie van vaal kos nie, selfs afval moet met ’n bietjie kleur voorgesit word. Sy is die aanbieder van die gewilde kosprogramme Maklik met Marinda en Laat die potte prut op VIA, DStv kanaal 147.
Lees ook: Heel gebraaide hoender
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.