Gebruik hierdie resep as basis vir vleesagtige groentes soos botterskorsies, aartappels en patats. Laat die lemoenskil en -sap weg by ander groentes.
Gebruik hierdie resep as basis vir vleesagtige groentes soos botterskorsies, aartappels en patats. Laat die lemoenskil en -sap weg by ander groentes.
30 ml (2 e) olyfolie
Wortel en lemoen sop
Rooi Rose
Deel Twiet Deel Druk E-posGebruik hierdie resep as basis vir vleesagtige groentes soos botterskorsies, aartappels en patats. Laat die lemoenskil en -sap weg by ander groentes.
Vegetaries
Wortel en lemoen sop
European
Druk resep
Genoeg vir: 4 -6
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Bestanddele
1 ui, gekap
2 knoffelhuisies, gekap
sout en gemaalde swartpeper
1 kg wortels, geskil en ruweg gekap
gerasperde skil en sap van 1 lemoen
1,5 liter (6 k) hoenderaftreksel, plus 500 ml (2 k) ekstra
’n hand vol vars koljanderblare
Metode
Send this to a friend