Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
4 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
1 ui, fyngekap
100 g kerriepasta
1 kg lamsvleis, in blokkies gesny
410 g-blikkie gekapte tamaties
80 ml water
125 g babaspinasie
1. Braai ui in verhitte en geoliede pot oor matige hitte. Roer sowat 5 minute of tot sag en ligbruin.
2. Voeg kerriepasta en lam by en braai tot lam bruin is.
3. Voeg tamaties en water by en bring tot kookpunt. Prut, bedek vir sowat 30 minute of tot lam sag is.
4. Voeg spinasieblare by en prut tot spinasie verwelk. Geur na smaak.
5. Sit met vars kruisementblare op gestoomde basmatirys voor.
Wenk: Gebruik ‘n Balti-kerriepasta. Dis ‘n matige tot warm pasta met koljander, fenegriek en kruisement wat dit ‘n kenmerkende geur gee.
Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
Lees nog:
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.