Resep deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
1. Voer ‘n broodpannetjie met kleefplastiek uit en plaas in die vrieskas om te verkoel.
2. Meng die vanieljegeursel en kondensmelk in ‘n mengbak saam.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }3. Klits die room met ‘n elektriese menger tot die sagtepunt stadium
4. Voeg die kondensmelk met die vanillageursel en die amasi by die geklopte room en meng goed totdat al die bestandele goed geinkorporeer is.
5. Sodra die roomysmengsel goed gemeng is, vou die gebreekte sjokoladekoekies in.
6. Skep die mengsel uit in die verkoelde broodpannetjie en plaas in die vrieskas vir 3 – 4 uur totdat die roomys goed gevorm is.
7. Wanneer die roomys gereed is, keer dit uit op ‘n bord, sny in porsies en bedien dadelik.
Lees ook: Maklike klapper-en-aarbei-fudge
Waar pyn jou maag? Die presiese plek waar jy die pyn ervaar, kan aandui wat…
In ons moderne wêreld, waar die uiterlike voorkoms blyk om al hoe belangriker te word,…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Dis hoe die Suid-Afrikaanse wynbedryf die afgelope naweek Internasionale…
Veelsydigheid is Willem se middelnaam, maar musiek bly sy passie. Hierdie enkelsnit is sy eerstevrystelling…
Die koekies is heerlik klam en maklik om te maak. Jy kan hulle sonder die…
Hennie en Nicole Bosman van Franschhoek, ’n paartjie wie se daaglikse lewe uit die see,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.