Deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Bedien: 6-8 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Porsiegrootte: 120 g
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
5 middelslag-bete, gaar en in blokkies gesny (gekoopte gaar beet kan ook werk)
100 g Deense fetakaas
3 hande vol vars roketblare
3 e okkerneute, gekap (pekanneute is ‘n goeie alternatief)
125 ml (½ k) olyfolie
50 ml suurlemoensap
skil van een suurlemoen, gerasper
130 ml heuning
5 ml (1 t) Dijon-mosterd (opsioneel)
sout en peper na smaak
Lees ook: 11 maklike happies vir laer cholesterol
Waar pyn jou maag? Die presiese plek waar jy die pyn ervaar, kan aandui wat…
In ons moderne wêreld, waar die uiterlike voorkoms blyk om al hoe belangriker te word,…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Dis hoe die Suid-Afrikaanse wynbedryf die afgelope naweek Internasionale…
Veelsydigheid is Willem se middelnaam, maar musiek bly sy passie. Hierdie enkelsnit is sy eerstevrystelling…
Die koekies is heerlik klam en maklik om te maak. Jy kan hulle sonder die…
Hennie en Nicole Bosman van Franschhoek, ’n paartjie wie se daaglikse lewe uit die see,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.